![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
Aktif Üye
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
fatih üreğin babası; Doğduğunda NurTopu Gibi Bir Oğlum Oldu Nuru Gitti Topu Kaldı Demiş xD
+Muazzez Abacı neden çok neşeliymiş? - Bu akşam hüzünleri evde bırakmış. +Robin Hood hamile kalmış neden? -Çünkü zenginden alıp fakire vermiş +Ateist kapıyı nasıl çalar? -dindendön. Saatin çalışıyor mu? -Evet. +Benimkine de iş bulsana +Angelina Jolie neden bu kadar güzel? -Küçükken annesine el kaldırmış taş olmuş Zamanında Osmanlılar yemeklerini hep suyuna bana bana yermiş. Bana bana kollarında bir kas oluşmuş. Bu kasın adı nedir? -Osmanlı Bankası. Çocuğun birine patik giydiremiyorlarmış. -Neden? +Çocuk antipatikmiş. Çok makbule geçti senin gibisi geçmedi makbule. Uydunun ingilizcesi ne? -Satellite. +Peki uymadının ingilizcesi? -Not satellite! +Adamın biri köprüden atlayıp intihar edecekmiş ama tam atlarken körpünün altından bir şey geçmiş ve adam atlamamış. Ne geçmiş? -Vazgeçmiş. +Daha sonra aynı köprüden 2 kişi atlamak istemiş ama yine köprünün altından bir şey geçmiş ve yine atlamamışlar. Bu sefer ne geçmiş? -Were geçmiş. Muazzez Abacı şarkı sözleri söylerken neden hareket edemez? -Çünkü hatıralar sarmış dört bir yanını. +Pişmemiş burgere ne denir? -Hamburger. Alex açar Ahmet Çakar +En zengin ülke hangisidir? -Paraguay. +Peki en rezil ülke hangisidir? -Brezilya. Çay en iyi hangi dağda içilir? -Çaybardağı. Abi ya beni o da sevmezse kim sever? -Seray Sever. Yıkanan ton balığına ne denir? -Washington. +İngilizce işletme okuyorum. -İngilizleri mi işleticen? +Adamın biri balkondan atlamış ölmüş. Biri daha atlamış ölmemiş. Neden? -Çünkü ölenle ölünmez. +İbo'nun sana selamı var? -Hangi İbo? +Haribo. +Kel nasıl çağırılır? -Heykel! Aç mısın? -Evet. +Sandalye! +En kahraman ilimiz hangisidir? -Batman.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bıktıran, espiriler, hayattan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|