MyAlem.NET Bilgi Paylaşım Forumu  

Go Back   MyAlem.NET Bilgi Paylaşım Forumu > Eğitim Ve Öğretim > Dersaneler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-27-2010, 12:32 PM   #1 (permalink)
Administrator
Aktif Üye

Jiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
Jiyan isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Arkadaşlar Artık Dershaneye Son! Lütfen Bakın! Pişman Olmazsınız!

Arkadaşlar ilk önce bende sizin gibi ÖSS ye hazırlandım.Bu sene farklı bir karar alıp dersaneye gitmedim ve evde çalışmaya karar verdim.Tabi bu kararda ilk 3 sene dersaneye gönderen ailemin artık göndermeyiz baskısıda oldu .İlk 3 sene 3 farklı piyasadaki en büyük en çok kazandıran dersanelere gittim.Tabi dersaneden kaçmalar,çalışmamak nedeniyle bir şey olmadı.Yani dersanelere suç atamam.Amaaaaaa:
Dersaneler bana göre insanları dersten soğutuyor.Arkadaşlık ortamı yarattığı için sınıfta insanın makara yapası geliyor.Hergün sabah dersaneye gitmek sıkıcı geliyor.Bence dersaneye milyarlar vermeye artık gerek yok neden:
1-)Artık internette ÖSS konuları dersanedeki hocalar kadar iyi hatta kimi hocalardan iyi ders anlatıyor.İnterneti olmayanlar ise uydu da çıkan güzel bir tv de 24 saat ders anlatımı var ordan yararlanabilirler.Anlamadığınız noktayı defalarca başa sarma imkanınız olduğu için dersaneden daha güzel bir sistem.
2-)Ben 3. senemde dersanede aldığım son deneme 2. bölüm ham 220 idi.Bu sene ise internetten ve tv den dinleyerek ve evde dersanede ki 6 saat görceğim ders yerine test çözerek değerlendirdiğim için şuan itibariyle ortalama değişik denemelerden 246 yapıyorum.Bence dersaneciliğin sonu gelmiştir.
3-)Dersanede mesala bir konuyu 1 ayda işliyeceğinize internetten dinleyerek en fazla 1 haftada bitirme imkanınız doğuyor.Buda dersaneden daha avantajlı.
4-)Dersaneye çoğu insan Matematik ve Geometri için gider ve öyledir de.Ben coğrafya,edebiyat vs derslerine girdiğimi hatırlamam ve çalışmadığım halde çok iyi netler çıkardım.O zaman burda yapmak gereken bu 2 dersiniz zayıfsa internettende anlamam diyosanız dersaneye vericeğiniz parayla haftada 1 gün özel hoca tutun.Daha iyi sonuç alacaksınız.Buda dersaneye gitmemenin avantajı.
Arkadaşlar tabiki bunlar kendi fikrimdir ama inanıyorum bu dersanecilik denen ticarethanecilik teknolojinin gelişmesiyle son bulacaktır.Bence dersaneye senete imzayı çakmadan benim dediğim yöntemleri deneyin daha çabuk ve güzel sonuç alacaksınız.Teşekkürler!

Sizlere bir kaç site tavsiye:

ekolhoca.com
dershanet.org
fizikokulu.net

Matdersi.net
lutfuzorlu.com
muhammetcoruh.com
sorucozumu.com
osstube.com
videoders.net
Ztv 24 Saat Hocalar ders anlatıyor.Özellikle ZTV yi izlemenizi tavsiye ederim.

Artık dersaneler bile gelecek için online ders sistemlerini hazırlayıp geliştiriyorlar.Artık eğitim gelecekte internet üzerinden olucak.Yani bu konuyu boşuna saçma bulan arkadaşlar olmasın.Teknolojiyi biraz araştırsınlar yeter.
Alt 05-27-2011, 09:34 AM   #2 (permalink)
Senior Member

FeaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1
FeaR is on a distinguished road

bende bir dershane arıyorum ama iyi bir tane bulamıyorum bana yardfımcı olurmusunuz adminim
FeaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arkadaşlar, artık, bakın, dersane, dershaneye, izle, lütfen, olmazsınız, pişman, son, ztv, öss, ösym

Seçenekler
Stil