![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seviyorum işte be kuzum . Hiç bir zaman benim olmayacağını bile bile . Sana bunu milyonlarca kez söyledim ama ben senin hep arkadaşındım . Ama sen benim hiç arkadaşım olmadın ki herşeyimdin . Belki belki diyorum birazcık beni sevseydin Leyla ile mecnun aslı ile şirin yerine biz konusulurduk . Yoruldum yoruldum artık ağzından bi güzel söz duymak için kırk takla atmaktan seni sevdiğimi ıspatlamaya calısmaktan senin sevmekten yoruldum be kuzum . Benim hala umudum var sen ben değilde biz oluruz belki . Belki 8 seneden sonra etrafında fır dönen bir çocuk oldugunu anlarsın . Belki bi gün bana birazcık değer verirsin belki o zaman gözüne azcıkta olsun girebildiğim için rahat uyurum . Belki.. Aşk nedir ben inanmam dersin ya hep aşk : benim sana karşı hissettiklerim işte ya. Çok özür diliyorum senden diğerleri gibi olamadıgım için senin için anlam ifade eden insanlar gibi menfaatçi iki yüzlü olamadıgım için özür diliyorum . Seni safca bu kadar temiz sevdiğim için özür diliyorum .
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
Aktif Üye
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Ozrunu Kabul etmiyorum İmza Jiyan :
![]() Okadar Kolaymi gir Hayatima dagit Beni alabora Et Sonra Ozur dilerim Yok bolesey ![]() Zail Efendi..
|
![]() |
| Etiketler |
| diliyorum, seni, seviyorum, Özür |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|